La nostra cuina

Vespella d’Esplai disposa d’una cuina central pròpia, situada al municipi de Gurb a la mateixa instal·lació de la casa de colònies de Vespella. Està formada per un equip de professional que elabora una cuina casolana, amb productes de proximitat i que confeccionen menús basats en els 4 pilars sobre els quals es fonamenta l’alimentació saludable: suficient, variada, equilibrada i adaptada.

Tenim el certificat Amed. També disposem d’un servei diatètic per a qualsevol tipus d’alteració alimentària. Aquests menús són personalitzats i el més igualat al menú general de tot el grup per tal de poder estalviar el punt diferencial però complint amb la salut de cada alteració alimentària.

Evidentment complim amb tots els prerequisits sanitaris corresponents que ens indica el Departament de sanitat de la Generalitat.

La nostra cuina ofereix menús personalitzats per cada tipus d’àpat que se’ns demana. Tot i així us posem diferents exemples de diferents àpats per tal de que pugueu veure quin tipus de menús podem oferir:

CUINA DE LA CASA DE COLÒNIES

ELS NOSTRE MENÚ DE TEMPORADA

TENIM EL CERTIFICAT AMED

PODEM ATENDRE TOTES LES ALTERACIONS ALIMENTÀRIES

CUINA PRE-CUINATS

PER A GRANS I MITJANS SUPERMERCATS

PER A LA NOSTRA BOTIGA TOC D’ÀNGEL

PER A DIVERSES BOTIGUES AL DETALL

PER COMANDES A DOMICILI

CUINA PER A COL·LECTIVITATS

ESCOLES

ESCOLES BRESSOL

CASAL DE NENS

CASALS D’AVIS

AMPES