Com arribar-hi

Vespella d’esplai és una casa de colònies situada al bell mig de la Plana de Vic, a la comarca d’Osona, concretament a 5,5 km de la ciutat de Vic, a la comarca d’Osona, en direcció a sant Bartomeu del Grau; en una vall rodejada de vegetació, camps i boscos.

La carretera que porta a la casa és asfaltada fins a la mateixa porta, fet que garanteix l’accessibilitat durant tot l’any dels autocars.

Per arribar a la casa de colònies hem de pensar que no tots i totes venim del mateix lloc, per tant:

mapa

Els grups que veniu per la C-17 des de Barcelona, o bé passant per Barcelona:

S’ha de passar de llarg de la ciutat de Vic i seguir per la variant. En el punt on la C-17 i la C-25 s’ajunten, es troba la sortida en direcció a Sant Bartomeu del Grau que cal agafar. S’arriba a dues rotondes i s’ha de seguir direcció Sant Bartomeu del Grau. Quan es troba el cartell que ens indica que Sant Bartomeu del Grau es troba a 6 km, s’ha d’agafar el trencant que queda a continuació a mà esquerra. Uns metres més avall, a mà dreta, s’hi troba Vespella.

Els grups de que veniu de Lleida o per Lleida:

Cal agafar la C-25 i en el punt on la C-25 i la C-17 s’ajunten, es troba la sortida en direcció a Sant Bartomeu del Grau que cal agafar. S’arriba a dues rotondes i s’ha de seguir direcció Sant Bartomeu del Grau.

Quan es troba el cartell que ens indica que Sant Bartomeu del Grau es troba a 6 km, s’ha d’agafar el trencant que queda a continuació a mà esquerra. Uns metres més avall, a mà dreta, s’hi troba Vespella.

Els grups que veniu de Girona per la C-25:

S’ha d’agafar la sortida de la C-25 direcció Ripoll. S’arriba a una rotonda i, fent-la, passarem per sota de la C-25 fins arribar a la sortida en direcció a Sant Bartomeu del Grau que cal agafar. En aquest punt s’agafa el lateral de la C-25 fins arribar a dues rotondes on s’ha de seguir direcció Sant Bartomeu del Grau. Quan es troba el cartell que ens indica que Sant Bartomeu del Grau es troba a 6 km, s’ha d’agafar el trencant que queda a continuació a mà esquerra. Uns metres més avall, a mà dreta, s’hi troba Vespella.

Els grups que veniu de Ripoll/Puigcerdà:

Circulant per la C-17, s’ha d’agafar la primera sortida de la ciutat de Vic. S’arriba a una rotonda i, fent-la, passarem per sota de la C-25 fins arribar a la sortida en direcció a Sant Bartomeu del Grau que cal agafar.En aquest punt s’agafa el lateral de la C-25 fins arribar a dues rotondes on s’ha de seguir direcció Sant Bartomeu del Grau.

Quan es troba el cartell que ens indica que Sant Bartomeu del Grau es troba a 6 km, s’ha d’agafar el trencant que queda a continuació a mà esquerra. Uns metres més avall, a mà dreta, s’hi troba Vespella.